اینستاگرام مارکتینگ | آموزش بازاریابی با اینستاگرام

وب سایت در زمینه آموزش اینستاگرام و بازاریابی با اینستاگرام فعالیت دارد

اینستاگرام مارکتینگ | آموزش بازاریابی با اینستاگرام

وب سایت در زمینه آموزش اینستاگرام و بازاریابی با اینستاگرام فعالیت دارد

بازار محدودتر یعنی چه؟ یعنی فروش کم تر یا بیشتر؟

بازار محدودتر یعنی چه؟ یعنی فروش کم تر یا بیشتر؟

1- پیج 100 تایی با بازار هدف بزرگ

اولین و شاید مهم ترین تفاوتی که بین پیج های کوچک چند صدتایی و پیج هایی با فالوور چند هزار تا و حتی یک میلیونی وجود دارد بازار هدفی است که برای مشتریان خود در نظر گرفته اند.

زمانی که یک پیج تازه متولد می شود، ادمین پیج با خود تصور می کند هر چه تنوع ارائه خدمات و محصولات بیش تر باشد مشتری بیش تری جذب خواهد شد. به همین دلیل تلاش می کند انواع و اقسام خدماتی که یک پیج اینستاگرام می تواند پوشش دهد را تامین کند. شاید بهترین مثال برای این کار پیج های آشپزی و سفارشات داخل منزل است. در ابتدای کار شخص تلاش می کند هر نوع سفارشی اعم از کیک تولد، کوکی، فینگرفود و غذاهای خانگی برای مهمانی را تولید و سفارش بگیرد.

2- پیج های چند هزارتایی با بازار دقیقا مشخص:

اما موضوع در مورد پیج های چندهزارتایی متفاوت است. بازار هدف مشخص شده و سفارشات در محدوده خاصی از محصولات و خدمات پذیرفته می شود. برای مثال در پیج های آشپزی که قبلا مثال زدیم اکنون آن بازار گسترده که در آن همه نوع مواد خوراکی جای داشت تنها به تولید چند نوع محصول غذایی محدود می شود. در زیر می توانید نمونه ای از پیج های آشپزی چندهزارتایی را ببینید که ارائه خدمات خود را تنها به تولید کیک و کوکی های مناسبتی محدود کرده است.


3- پیج هایی با چند صد هزار فالوور و بازار کاملا مشخص:

هر چه پیج ها بزرگ تر می شوند احتمالا تنوع ارائه خدمات و محصولات شان برای خدمت رسانی بهتر و نظم کاری بیش تر محدودتر می شود. این قضیه درباره پیج هایی که محصولات دست ساز تولید می کنند یا محتوای خاص و منحصر به فرد می سازند بیش تر صدق می کند.

پیج های 100 تایی تازه متولد شده:

 اکثر پیج هایی که تعداد فالوور کم دارند چیزی از زمان تولدشان نگذشته است. احتمالا شاید چند ماهی است که تازه به دنیا امده اند و در تکاپوی افزایش فالوور و فروش بیشتر هستند.

پیج های ده هزارتایی جوان:

این دسته از پیج ها به احتمال زیاد چند سالی است که کار خود را شروع کرده است و تلاش می کند با انرژی بسیاری ادامه دهد. این پیج ها حداقل 2-3 سالی از عمرشان می گذرد و در این مدت توانسته اند کاربران زیادی را به خود جلب کنند..

پیج های چند صد هزارتایی میان سال:

نمی گوییم پیر چون قرار است سالیان دراز به زندگی خود در اینستاگرام ادامه دهند و امپراطوری خود را قدرتمند حفظ کنند. اکثر پیج های پرطرفدار با تعداد فالوور سالیان طولانی است که محتواهای خود را به صورت منظم تولید می کنند و در راه شان ناامید نشدند. این افراد کسانی هستند که شاید زمانی پای به اینستاگرام گذاشتند که کم تر کسی آن را می شناخت و با آن سرگرم می شد. چه برسد به فروش و بازاریابی.

پیج های 100 تایی با  محتواهایی که کیفیت نامشخص دارند:

پیج های کوچک به دلیل جوان بودن و کم تجربه بودن، اهمیت و وسواس چندانی برای تولید محتوای خود ندارند. این پیج ها احتمالا تصور می کنند که تنها گذاشتن پست و استوری برای یک پیج اینستاگرام کافی ست. هر چیزی که دم دستشان بیاید و از آن خوششان بیاید را در پیج شان می گذارند. حالا فرقی نمی کند که این پست یا استوری، چه ربطی به هدف پیج شان دارد. از استوری های خانوادگی گرفته تا ویدیوهای خنده دار را همگی یک جا، با در هم ریختگی از مطالب آموزشی و نمایشی می توانید پیدا کنید. اگر چه همه پیج های تازه کار این گونه نیستند اما بسیاری از آن ها متاسفانه در دام این اشتباه می افتند و تصور می کنند با این روش باعث افزایش تعامل و صمیمیت مخاطب می شوند.اما نظرسنجی که از کاربران انجام شده است بیان کرده اند که در بررسی پیج ها، کسانی که مطالب در هم ریخته و گوناگونی در پیج شان به اشتراک گذاشته اند، شانس کم تری برای فالو کردن دارند.

پیج هایی 10 هزارتایی با محتوای بهبود یافته تر:

 زمانی که پیج ها رشد می کنند کم کم پیچ و خم تولید محتوا را نیز یاد می گیرند. کم کم با توجه به سلیقه های مشتری متوجه می شوند که چه نوع تولید محتوا برای کاربر جذاب تر و بهتر است. دقت به نوع محتوا و جلوه های بصری یکی از پارامترهایی است که با توجه به الگوریتم جدید اینستاگرام از اهمیت بیشتری برخوردار است.

پیج های 1 میلیونی با بهترین سطح کیفیت:

پیج های چند صد هزاری و یک میلیون فالووری پیچ و تاب های این راه را سپری کرده اند. آن ها کاملا آگاه هستند که برای تولید یک محتوای مناسب و با کیفیت باید از چه استراتژی کمک بگیرند. هم چنین اگر در اکثر پیج های بزرگ نگاه کنید تغییر رویه و به دست آوردن یک الگوی خاص برای تولید محتوا را خواهید دید. در ادامه به ذکر چندین مثال می پردازیم که امیدوارم برای شما جالب باشد.

الف: پروژه هایی که با کمک مسعود به مقصد می رسند

اما با گذشت زمان این رویه تغییر می کند و یک قالب مشخص برای تولید محتوا ایجاد می کند. این قالب مشخص هم باعث نظم دهی به محتوا می شود و هم می تواند انواع مخاطبین را به خود جذب کند. هم چنین در نگاه اول یک کاربر اینستاگرامی جذاب به نظر می رسد و می داند برای به دست آوردن مطالبی که لازم دارد باید کدامین پست ها را در نظر بگیرد.

ب-  انگیزش و لذت زندگی با ریاضیات


ج- رفتار شناسی اینستاگرام

صدای شما به گوش چه کسانی می رسد؟

دوستان و خانواده تنها صدای پیج های 100 فالووری را می شنوند:

 یکی از غیرقابل انکارترین واقعیت هایی که درباره پیج های کم فالوور صادق است مربوط به دامنه فالوورهای این پیج ها می باشد. بدیهی ست اولین گروهی که به یک پیج می پیوندند دوستان و آشنایان نزدیک ادمین هستند. و دایره ارتباطات خیلی محدود می باشد.

افراد غریبه هم صدای پیج های ده هزار فالووری را شنیده اند:

 پیج های کوچک کم کم رشد می کنند و دامنه ارتباطات خود را گسترش می دهند. با توجه به سیاست های مختلف افزایش فالوور  مانند فالو- آنفالو کردن یا تبلیغات و وتبادل لینک که در اینستاگرام وجود دارد، کم کم فالوورهای مختلف به پیج راه پیدا می کنند. این اتفاق مقدمه این است که هر روز افراد بیش تری به پیج شما جذب شوند.

 رشد پیج ها و تعداد فالوورها مرتب می تواند افزایش یابد تا به عددهای چند صد هزار و حتی میلیون فالوور برسد. این پیج ها مانند ویروس گسترش پیدا می کنند و هر مخاطبی که ممکن است به آن علاقه مند باشد را جذب می کند. البته برای گسترش و افزایش فالوور پیش نیازهای بسیاری لازم است.

یکی از بهترین مثال هایی که در این زمینه می توان زد پیج آموزش زبان رضا آرش نیا می باشد. تقریبا محال است کسی کمی نسبت به آموزش زبان انگلیسی علاقه مند باشد و دنبال کننده این پیج در اینستاگرام نباشد.

یکی از پارامترهایی که خودش به خوبی گویای دامنه وسیع فالوورها می باشد تعداد دوستان مشترک شماست. هر چه پیج بزرگ تر باشد تعداد افراد بیشتری از دوستان و آشنایان تان، آن پیج را فالو کرده اند و مطالبش را دنبال می کنند.

حساب های بانکی که در پیج های 100 فالووری خالی است:

تقریبا می توان بدون شک گفت که میزان فروش پیج های اینستاگرامی با تعداد فالوورهای کم، اندک است. البته میزان فروش بستگی به ارائه خدمات و نوع خدمت رسانی دارد. اما اگر بخواهیم واقع گرایانه بررسی کنیم به علت دامنه محدود فالوورها، تعداد سفارشات کم است و درامدزایی چندان مطلوب به نظر نمی رسد.

در پیج های ده هزار فالووری اوضاع خیلی هم بد نیست:

 زمانی که تعداد فالوورها افزایش می یابد میزان فروش و درآمدزایی نیز به نسبت آن افزایش می یابد. میزان کسب درآمد در این پیج ها راضی کننده می باشد اما هنوز به حالت ایده آل خود نرسیده است.

پول هایی که در پیج های یک میلیونی پارو می شوند:

اما قضیه کسب درآمد در پیج های میلیونی کاملا فرق می کند. انگار پیج به یک آهنربا مجهز شده است که تمامی ثروت و درآمد را به سمت خود می کشاند. در واقع هر روز تعداد زیادی از فالوورها، آماده خرید خدمات و محصولات یا تبلیغات در این پیج های اینستاگرامی هستند.

آیا شما رهبر یک پیج هستید؟

پیج 100 فالووری من اثر ندارد:

زمانی که صحبت از فعالیت های اجتماعی یا فرهنگ سازی خاص می شود تعداد فالوورها و تاثیرگذاری آن ها اهمیت زیادی پیدا می کند. اما متاسفانه پیج های کوچک در این زمینه خیلی جدی گرفته نمی شوند. در واقع مثل بچه های کوچکی هستند که حتی اگر حرف های خوبی هم بزنند تاثیرگذاری چندانی در اطرافیانشان ندارند.

پیج های ده هزار فالووری با اثر بخشی نسبی:

 پیج های بزرگ تر به دلیل تعداد فالوورهای بیشتر اثرات بیشتری می توانند روی مخاطبین خود بگذارند. این اثربخشی و اثر گذاری در مورد پیج هایی که بیشتر بازتاب افکار و سلیقه های اشخاص هستند بیشتر نمود پیدا می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد