اینستاگرام مارکتینگ | آموزش بازاریابی با اینستاگرام

وب سایت در زمینه آموزش اینستاگرام و بازاریابی با اینستاگرام فعالیت دارد

اینستاگرام مارکتینگ | آموزش بازاریابی با اینستاگرام

وب سایت در زمینه آموزش اینستاگرام و بازاریابی با اینستاگرام فعالیت دارد

اینفلوئنسر کیست؟به چه کسی اینفلوئنسر می گویند؟

با توجه به دیکشنری معنای لغوی اینفلوئنس (influence)  قابلیت و ظرفیت تاثیر گذاشتن بر روی شخص یا اشخاص و … تعریف شده است. بنابراین اسم فاعل آن یعنی influencer کسی است که می تواند بر روی دیگران تاثیر گذار باشد. اگر اسم اینفلوئنسر ها را شنیده باشید می دانید که این اسم با اینترنت و مخصوصا شبکه های اجتماعی گره خورده است. اینفلوئنسر را بیشتر در شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام، توییتر و … میبینید. بنابراین میتوان گفت اینفلوئنسرها افراد محبوبی هستند که به واسطه تجربه های شخصی ، روزمرگی ها و آموزش ها در شبکه های اجتماعی با مخاطب ارتباط برقرار کرده و از این طریق روی آن ها تاثیر میگذارند. با این توصیف بهترین تعریف برای اینفلوئنسر این است که ، اینفلوئنسرها همان سلبریتی های شبکه های اجتماعی هستند ، با همان محبوبیت و همان شهرت . کسانی که افراد و صفحات مختلف را در شبکه های اجتماعی دنبال می کنند عموما با عنوان فالوئر یا دنبال کننده شناخته می شوند. این افراد روزانه با هدف یا بدون هدف به این پیج ها، کانال ها و صفحات سر زده و از مطالب آن ها استفاده می کنند. با این اوصاف وقتی که فردی در شبکه های اجتماعی ده ها هزار، صد ها هزار و حتی میلیون ها نفر مخاطب دارد گویی این افراد در خدمت این فرد هستند چرا که ناخواسته به دلیل شهرت، جهت فکری و شاید مقبولیت عمومی، از وی و مطالبی که منتشر می کند، تاثیر می پذیرند. اگر مباحث و اهداف سیاسی و اجتماعی را فاکتور بگیریم اولین تاثیر و مهمترین تاثیر اینفلوئنسرها بر اشخاص، مارکتینگ و تحت تاثیر قرار دادن این افراد در جهت خرید یک محصول یا خدمات است . به این ترتیب اینفلوئنسر مارکتینگ ، تاثیرگذاری اینفلوئنسرها بر مخاطبین شبکه های اجتماعی در راستای مارکتینگ دیجیتالی است.

تاریخچه پیدایش اینفلوئنسرها از چه زمانی بود

میتوان گفت اولین اینفلوئنسرهای دنیای مجازی بدون شهرت و شناخته شدنف حدود ده سال پیش و بر بستر سرویس یوتیوب پیدا شدند. در اواسط دهه ۲۰۰۰ میلادی، درست زمانی که سرویس اشتراک گذاری ویدئو یوتیوب توسط گوگل خریداری شده بود. کسانی شروع به فعالیت جدی در یوتیوب کردند و توانستند توجه زیادی را به خود جلب کنند. به شکلی که افراد زیادی ویدئوهای آنها را می‌دیدند، به اشتراک می‌گذاشتند و منتظر انتشار ویدئوی بعدی آنها بودند. روش آنها بسیار ساده و بدیع بود : شوخی‌های غیرمعمول، آموزش، مستندنگاری و اسکرین کست از مراحل مختلف بازی‌های کامپیوتری از جمله موضوعاتی بودند که برای تولید ویدئوی در یوتیوب مورد استفاده قرار می‌گرفتند ، همین مسائل بسیار ساده و پیش پا افتاده طرفداران بسیاری پیدا کرد و اینچنین شد که بعضی از این اینفلوئنسرها دارای دنبال کنندگان میلیونی شدند. به مرور زمان و افزایش ضریب نفوذ شبکه‌های اجتماعی سر و کله اینفلوئنسرها در دیگر شبکه‌های اجتماعی مثل ایننستاگرام و فیسبوک و توییتر هم پیدا شد و با استقبال مردم از شبکه های اجتماعی تعداد اینفلوئنسرها نیز رو به فزونی گرفت . وقتی یک اینفلوئنسر در شبکه اجتماعی ظهور میکند گروهی از مردم هم به دلیل علاقه‌مندی و سلیقه خود این افراد را دنبال می‌کنند در نتیجه تعداد فالوورهای این افراد روز به روز افزایش پیدا می‌کند و هزاران نفر می‌رسد. این افراد برعکس سلبریتی‌ها در خارج از فضای مجازی کمتر شناخته شده‌اند. در واقع معروفیت آن‌ها بیشتر در رسانه‌های اجتماعی است، اما تاثیرگذاری بیشتری را روی مخاطبان خود دارند. اینفلوئنسرها را از جنبه‌های مختلف می‌توان تقسیم‌بندی کرد اما اصلی ترین فاکتور دسته‌بندی آن‌ها میزان فالوور آنها است. با توجه به این طبقه بندی بر اساس میزان فالوور میتوان گفت در شبکه های اجتماعی  اینفلوئنسر، ماکرو اینفلوئنسرها و میکرو اینفلوئنسرها را داریم. تفاوت آن‌ها در چیست؟ افرادی که تقریبا بالای ۵۰۰ هزار فالوور دارند را ماکرو اینفلوئنسر می‌گویند و همچینین به کسایی که بین ۱۰ تا ۵۰۰ هزار فالوور دارند را میکرو اینفلوئنسر گفته می‌شود.

اینفلوئنسرها با توجه به میزان مخاطبان پرشور خود ، دارای یک بازار بالقوه داد و ستد هستند و بسیاری از اینفلوئنسرهای معروف به راحتی با فعالیت در شبکه های مجازی از طریق اکانتشان میلیونها دلار درآمد دارند. اینفلوئنسرها با توجه به نیاز مخاطب مطالب را در اینستاگرام منتشر میکنند و این مسئله باعث رشد روزافزون تعداد فالوورهای آنهاست. با یک نگاه ساده به پیج اینفلوئنسرهای اینستاگرامی متوجه میشوید که آنها به چند دسته تقسیم میشوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد